Erbjudanden

Vi gör ditt hem skinande rent

Med över 200 hemstädskunder som vi hjälper alltifrån en gång i månaden till en gång varje vecka så har våra medarbetare bra erfarenhet vad som krävs för att göra er nöjda.

Erbjudande

Bli abonnemangskund och få en första storstädning inklusive fönstertvätt till halva priset!

Vi hjälper idag över 250 hushåll med städning, flyttstädning, fönsterputs med mera. Vi hjälper även ett antal företag med deras lokalvård samt fastighetsägare med deras inre underhåll.

När ni väljer att anlita oss för regelbundna städtjänster garanterar vi att samma team av professionella städare besöker er varje gång, för att skapa en känsla av kontinuitet och trygghet. Om ni föredrar att vi kommer när ni inte är hemma, kan vi arrangera detta genom att skapa ett avtal för nyckelhantering.

Vi förstår att det kan vara en anpassningsprocess att låta andra ta hand om städningen i ert hem. Därför är vi engagerade i att möta och överträffa era förväntningar, och är alltid beredda att göra det lilla extra. Innan vi påbörjar vårt arbete, diskuterar vi era specifika behov och önskemål för att utforma en skräddarsydd städplan som passar er perfekt.

Rulla till toppen